Παρουσίαση της εταιρείας Σαμιώτης ARTBORDER


Η εταιρία Δικαίος Σαμιώτης (ART BORDER) δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και πώλησης προϊόντων από το 1967, έχοντας ως αποτέλεσμα την μακρόχρονη εμπειρία, την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των πρώτων υλών σε συνδυασμό με τις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς.

Βιοτεχνία

Η παραγωγή των προιόντων μας γίνεται εξολοκλήρου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας μας έκτασης 1.500 τ.μ. στην Θεσσαλονίκη . Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υλικά υψηλών προδιαγραφών που σε συνδυασμό με την εμπειρία κατασκευής έχουνε ως αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προιόντων μας. Η ποιότητα των προιόντων μας είναι αναγνωρισμένη εκτός από την Ελληνική αγορά και παγκοσμίως , καθώς οι εξαγωγές τα τελευταία χρόνια ξεπερνούν τις 25 χώρες ανα τον κόσμο.

Κατάστημα Θεσσαλονίκης

Η εξέλιξη της εταιρίας μας το 2012 μας οδήγησε στην δημιουργία του πρατηρίου μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , στην οδό Ερμού 1 , στην καρδιά της αγοράς της πόλης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών χονδρικής αλλά και για τους πελάτες λιανικής. Σε αυτόν τον χώρο μπορείτε να μας επισκεφθείτε και να πάρετε μια γεύση από την γκάμα των προιόντων μας.


Κατάστημα Αθηνών

Το νέο μας κατάστημα στην Αθήνα είναι γεγονός απο τον Ιουνιο του 2017! Η Δικαιος Σαμιώτης ARTBORDER, στην προσπάθεια της να καλύψει όλο και περισσότερο τις απαιτητικές σας ανάγκες δημιουργεί ένα ακόμα κέντρο πωλήσεων στην καρδιά της Αθήνας. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένo σύγχρονο χώρο, θα βρείτε όλα τα προιόντα που παράγουμε και προμηθεύουμε απο βιοτεχνία μας. Οι τιμές παραμένουν ασυναγώνιστες και η ποιότητα σε όλα μας τα προιόντα υψηλή. Βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά σας και με διάθεση θα σας εξυπηρετήσουμε όπως πάντα.